24 september 2008

tips

Tips
Je kunt alvast beginnen met het leren van hacken: we hebben een hele tutorial-pack voor je opgezet, waar je zeker een paar weken mee vooruit kan.
Download de Tutorial Hack Pack.


Je kunt ook 'HackPlack' downloaden. Dit is een veelzijdig programma, waarmee website kunt overnemen, platleggen, verwijderen, beschadigen en nog veel meer. Maar, je kunt ook een onbeveiligde pc overnemen waarvan je het IP-adres weet. Ook kun je gratis internetten op de PC van iemand uit jouw buurt door middel van een Wireless, afgekort WiFi. Download HackPlack

gsm hack bluetooth

This is a tuturial how to hack the most mobile phones with Bluetooth with your Sony Ericsson or Nokia phone.

You need a program called "Super Bluetooth Hack" (it's also called "BT Info"). You can download it on many places, such as: http://www.hack.pt.tp/ or http://mobile.xairas.com/downloads/ft... or http://rapidshare.com/files/63828767/... (there are the newest versions! It's version 1.08) or try Google (search for "BT Info" or "Super Bluetooth Hack".

With the program you can do things on the other phone such as:
- read SMS messages
- read contacts
- change profile
- play ringtone (even if phone is on silent)
- play songs
- restart the phone
- turn off the phone
- restore factory settings
- change ringing volume
- call from the other phone (it includes all call functions like hold etc.)

Notes:
1.) When connecting devices use the code 0000
2.) At start of programm on smartphones do not forget to turn on bluetooth before start of the application
3.) You have to download the file with Firefox, because Internet Explorer makes it a .zip file. If you don't want to download Firefox, you have to change the extension of the file from ".zip" to ".jar".

If you downloaded the file as a ".zip" file, here is explained how to change it to a ".jar" file:
With Windows:
1. Go to Start - Computer
2. In the menubar, go to: Tools - Folder Options... (With Windows Vista, you have to push the "Alt" key before you can see the "Tools" menu)
3. Go to "View", and than deselect the mark from "Hide extentions for known file types".
4. Then search for your "SuperBluetoothHack_v108.zip" file. Now change the last part from ".zip" to ".jar", and confirm it.
5. Now you can send it to your phone and open it.

Installation instructions for a Sony Ericsson using a USB cable:
1. Connect your phone with your computer.
2. It mounts as a disk.
3. Drag the file that you have just downloaded (SuperBluetoothHack_v108.jar) to /MSSEMC/Media files/other/ on that disk (=your phone).
4. Disconnect the USB cable from your phone.
5. Go to the folder "Other" on your phone.
6. There is the application. Select it and click "Install".
7. The program is installed on the place you specified. Most likely it's the Applications folder.

Change the language to English:
If the software starts with the language "Slovencina", you can change it to English on this way:
1.If you start the application for the first time you see "Nastavenia" in the title.
2. Go a bit down until you see "Jazyk".
3. Click choose.
4. Select "English".
5. Click "More".
6. Click "Spat".
7. Now the program is in English.Het werkt echt ik heb het ook gedaan.
Als ge problemen hebt vraagt maar !
have Fun...

Nu komt alles en nog wat.

22 september 2008

leren hacken ( deel 2 )

Hoe leer je hacken?
Je moet jezelf als het ware aan een bepaalde stappenplan houden. Ik noem het de 'het leer-alles-stappenplan'. Je kunt het wat mij betreft- zoals ik dat ook doe - en tot nu toe succesvol is geweest - bij allerlei andere dingen gebruiken. Het stappenplan bestaat uit 3 stappen: leren, proberen, vragen.

Allereerst leer je iets, je gaat het dan uitproberen of met andere woorden uittesten, lukt het dan ga je weer iets anders leren, lukt het niet dan ga je vragen. Je gaat aan ervaren mensen vragen wat je eraan niet snapt, wat er verkeerd gaat en hoe je dat het best kunt oplossen. Daarvoor zijn verschillende fora's voor, maar je kunt ook aan kennissen die het een en ander van hacken afweten, dingen vragen. Ligt er maar net aan wat voor connecties je hebt.

Wat heb je ervoor nodig?
Voor het leren van hacken heb je vooral zelfvertrouwen, geduld, doorzettingsvermogen en wil hebben. Alleen zo word je succesvol: als je iets wilt kun je het altijd krijgen, maar je moet je er wel volledig voor inzetten en ervoor knokken. Door op je luie stoel te gaan zitten en zeggen: 'Het komt vanzelf', dan heb je het mis en zul je het ook nooit bereiken. Dit geldt niet alleen voor het leren van hacken, maar voor alle andere dingen.

Zo dat was deel 2 binnenkort komen er nog een paar tips.

20 september 2008

leer hacken ( deel 1 )

Leren hacken
'Ik wil leren hacken!'. Dat is makkelijk gezegd, maar het leren van hacken vereist - net zoals het leren van alle andere dingen - aandacht, tijd, geduld en doorzettingsvermogen. En als je de wil niet hebt om hacken te leren dan kun je vrijwel meteen beginnen met stoppen. Je moet ook kunnen begrijpen dat je enkele weken tot maanden bezig bent voordat je een geslaagde hackpoging kunt doen: je moet dus vooral niet denken: 'Hacken leer ik in een paar dagen'. Je hebt heel veel mensen die bij deze stap al afhaken, omdat ze de tijd er niet voor willen insteken. Daarom zijn er ook hackprogramma's die ontwikkeld zijn door mensen die ervaren hackers zijn. Je kunt deze programma's vooral gebruiken om te hacken, daar zijn ze ook voor ontwikkeld, maar je hebt ook mensen die deze hackprogramma's MISBRUIKEN. Dan ben je strafbaar en ben je ook geen hacker meer, maar een cracker. Op deze website bieden wij hackprogramma's aan voor de mensen die het hacken niet willen leren. Let er wel op dat je ervoor moet betalen, omdat het veel tijd heeft gekost om het hacken te leren, maar vooral om het programma te maken, te testen en te verbeteren, heeft veel tijd en geld gekost. Je zult dus afhankelijk van het programma een bedrag tussen de 1,30 en 6,50 moeten neerleggen. Voor de mensen die wel hun tijd, moeite, doorzettingsvermogen en geduld op de proef willen stellen door het leren van hacken te overwegen voor die mensen hebben wij zogenaamde e-books opgesteld en opgezocht. E-books zijn internetboeken, je leest ze dus op de computer. Deze boeken zijn wederom NIET gratis. De kosten variƫren tussen de ?1,30 en ?6,50. Enkel de bonus-edities zijn gratis verkrijgbaar en alle artikelen omtrent hacken, zijn gratis. Waarom moet ik nou betalen voor het leren ervan, helaas: het schrijven, publiceren en updaten van e-books kost veel tijd en geld. Daarom moet je een kleine bijdrage leveren om onze moeite toch ergens nuttig voor te maken.

Dit was al deel 1 kom nog eens terug en deel 2 zal er waarschijnlijk zijn.

Mini Golf